tangregulering_old

I dag findes der flere muligheder for bøjler

Fastsiddende bøjletypetogskinne-metal-bøjle-dental

Denne bøjletype kaldes også populært ”togskinner”. Bøjlen består af små ”låse” / plader fremstillet af rustfrit og eventuelt nikkelfrit metal. I låsene sidder en metalbue, som tænderne flyttes langs.

Denne bøjletype anvendes for at finindstille tænderne og sammenbiddet hos børn efter en eventuel fase med aftagelig bøjle.

Den fastsiddende bøjle er også den mest præcise og velegnede metode til at flytte tænder på voksne.

Hvid fastsiddende bøjletypehvid-togskinne-keramisk-lås-brac-brack-dental

Hvis du finder det generende med metal låse, er det muligt at vælge en hvid fastsiddende bøjle. Her består ”låsene” af hvid keramik, dette gør at bøjlen er knap så synlig og mere acceptabel for mange. Kosmetisk er det en rigtig god løsning til dig der ikke ønsker den klassiske metalbøjle. Nogle ønsker kun hvide låse i overkæben, andre ønsker hvide låse i både over og underkæbe.


Usynlig bøjletypeinvisalign-bøjletyper

Invisalign – usynlige bøjler

Vi har anvendt Invisalign siden 2016. 

Invisalign er en gennemsigtig aftagelig plastisk skinne. 

Skinnerne bliver fremstillet individuelt til netop dine tænder og udskiftes hver anden uge. Dine tænder vil uge for uge gradvist blive reguleret mod den forventede slutposition og et smukt smil.Aftagelig bøjletype / Ganebøjlegane-bøjle-aftagelig-bøjletype

I behandling af børn er det muligt at arbejde med barnets vækst, såfremt tandstillingsfejlen skyldes en afvigelse i væksten. 

Til det formål designes en aftagelig bøjle individuelt og tilpasses tandstillingsfejlen, så denne korrigeres mest hensigtsmæssigt.

Her på klinikken må dit barn selv vælge hvilken farve de kunne tænke sig.Specialklinik for tandregulering

Østergade 15

5492 Vissenbjerg Fyn

Telefon 88 80 26 66

kontakt@tandcenter.dk