tangregulering_old

Hvordan kommer jeg i gang?

Sådan kommer du godt i gang

Du er velkommen til at kontakte os direkte, enten telefonisk eller via mail og aftale en tid til en uforpligtigende konsultation.
Du kan også lade din egen tandlæge henvise dig via vores elektroniske henvisningsblanket på denne website.

En uforpligtigende konsultation koster 600,-kr. Ved denne konsultation bliver din tandstilling gennemgået, og vi taler om hvilken bøjletype, der er mest velegnet til dit tandsæt og samtidig fagligt forsvarligt. Desuden taler vi om, hvilke forventninger du har til behandlingen og til os.
Ved dette besøg kan vi også anslå varigheden for din behandling samt prisen for behandlingen.

Hvis du ønsker at påbegynde din tandreguleringsbehandling hos os, vil der herefter blive taget aftryk af dine tænder til studiemodeller, fotos af dine tænder samt røntgen af dine tænder og hoved. Dette studiemateriale er til brug for en dækkende diagnose af dit tandsæt og en gennemarbejdet behandlingsplan for din tandregulering.
Hos os lægger vi stor vægt på et højt informationsniveau, og vi vil efterfølgende bruge god tid på at fremlægge behandlingsplanen for dig. Alle behandlingsplaner fremlægges af Specialtandlægen.

Desuden får du et økonomisk overblik over behandlingen, og der vil blive udformet en honoraraftale for hele behandlingen, som også omfatter holdebøjler efter behandlingens afslutning samt de efterfølgende kontrolbesøg.

Honorarerne afregnes månedsvis eller kvartalsvis efter aftale med første honorar afregning ved behandlingens opstart.

Specialklinik for tandregulering

Østergade 15

5492 Vissenbjerg Fyn

Telefon 88 80 26 66

kontakt@tandcenter.dk