tangregulering_old

Referencer

 

Frederikke




Jeg har fået reguleret mine tænder med det der kaldes en Herbst. Min behandling tog to år, og jeg ville gøre det hele igen. Jeg har haft det fint med at komme på klinikken. Jeg synes det har været en god klinik og et godt personale. Og så har jeg altid fået varm kakao.


Frederikke H.


ref_1.jpg

"Som folketingskandidat er jeg på mange forskellige måder en person, som er synlig i offentligheden. Det gælder både når jeg holder politiske taler, når mit foto vises i aviser og sammen med mine læserbreve, på valgplakater og valgpjecer og når jeg deltager ved forskellige offentlige receptioner og arrangementer. Jeg glæder mig derfor ekstra over, at jeg nu med stolthed kan vise mine tænder for alle. Det har for mig været en enorm lettelse nu, at kunne smile uden at skulle skjule mine tænder. Jeg skylder Helle Lindtoft en stor tak for hendes flotte arbejde og sender hende mange varme tanker hver gang jeg ser mig selv i spejlet eller i det offentlige rum. "

Anni Holm Matthiesen
www.annimatthiesen.dk

 

ref_2.jpg

"Tak for alle mine "nye" flotte tænder. Resultatet idag synes jeg er virkeligt flot, og jeg er meget tilfreds. Jeg er stadig forundret over, at det kunne lade sig gøre. I har gjort et flot stykke arbejde.
At komme på jeres klinik har været en meget behagelig oplevelse. Hele Jeres personales imødekommenhed og atmosfæren på klinikken har været rar, og jeg har oplevet et fint samarbejde mellem jer."

 

Kirsten Fredriksen

 

ref_3.jpg

"Man er jo forfængelig, og jeg følte mig hæmmet af udseendet af mine tænder. Behandlingen har betydet meget for mig, og klart forbedret min livskvalitet. Det er godt at tandsættet blev kigget på som helhed, og der blev behandlet for alle tandstillingsfejl. selv om behandlingen derved blev lidt længere. Jeg vil gerne anbefale andre voksne og også ældre at gå i gang."

 

Britta

 

Specialklinik for tandregulering

Østergade 15

5492 Vissenbjerg Fyn

Telefon 88 80 26 66

kontakt@tandcenter.dk