tangregulering_old

Invisalign – tandregulering med usynlige bøjler

Med systemet Invisalign kan du få rettet dine tænder med aftagelige skinner, der næsten er usynlige. Skinnerne bliver fremstillet individuelt til netop dine tænder og udskiftes hver anden uge. Dine tænder vil uge for uge gradvist blive reguleret mod den forventede slutposition og et smukt smil.


Usynlige bøjler kræver specialtandlæge for optimalt resultat

De usynlige bøjler er behagelige, gennemsigtige og aftagelige, og der findes god dokumentation for deres effekt. Det er dog meget vigtigt, at få professionel rådgivning fra en uddannet specialtandlæge i ortodonti. En specialtandlæge er særligt uddannet til at kunne stille den korrekte diagnose samt udføre specielle og grundige analyser for at kunne nå frem til præcis den behandligsplan, der passer til din tandstilling.


Ved Specialklinik for tandregulering sikrer vi en grundig og professionel rådgivning i forhold til hvilken type behandling der passer bedst til dit behov. Usynlige bøjler er en mulighed, der gør at flere og flere vælger at få deres tænder reguleret til et naturligt smukt smil – også som voksen.


Lad os tage en uforpligtende snak om dine muligheder for tandregulering med usynlige bøjler. Du er altid velkommen.


Her ses før- og efter billeder med usynlige bøjler fra en af vores patienter.


369610_HL_usynlig_bojl


Usynlige skinner læs mere www.invisalign.dk


Specialklinik for tandregulering

Østergade 15

5492 Vissenbjerg Fyn

Telefon 88 80 26 66

kontakt@tandcenter.dk